Sine Heltberg Folketingskandidat


Sine Heltberg

Sine Heltberg, folketingskandidat

Om Sine Heltberg

Kammerater, skole, sport, svømmehallerne, biblioteket, Lindevangsparken, biografen, musikhøjskolen, Frederiksberg Kirke, Frederiksberg Have, de små haver, arbejdspladser i nærheden – der er mange grunde til, vi elsker at bo på Frederiksberg i min familie.

Jeg er 41 år, gift og mor til Frederik og Lauritz, der går på den lokale folkeskole, Lindevangskolen, og i de lokale fodboldklubber, KB og FB. De sidste otte år har jeg siddet i Frederiksberg kommunalbestyrelse, samtidig med, at jeg har passet mit arbejde i Erhvervsministeriet.

Min mand og jeg har boet på Frederiksberg siden 2003. Vi flyttede for et par år siden fra området ved Frederiksberg Rådhus til en sidevej til Finsensvej for at få lidt bedre plads til børnene. På den måde har vi oplevet to sider af Frederiksberg. Det, der oprindeligt trak os til Frederiksberg – Frederiksberg Have og Zoo, den smukke Frederiksberg Allé og de gamle bygninger, der er vedligeholdt gennem mere end 100 år – var sammen med de skønne caféer og dejlige butikker noget, vi havde stor glæde af.

I dag er det mere idrætsanlægget på Jens Jessens Vej, hvor vi ofte tager hen og spiller bold med drengene, Lindevangsparken, den store skolegård på Lindevangsskolen og svømmehallerne, som vi bruger. Den nye svømmehal ved Flintholm er især vores yngste rigtig glad for, fordi han nemt kan gå herhen sammen med sine kammerater og uden forældre. Den har Socialdemokratiet kæmpet for i årtier, og nu er den endelig bygget.

Det er tankevækkende, hvor meget det helt lokale betyder. Og det er netop charmen ved kommunalpolitik. At vi former vores by i samarbejde med politiske kolleger og aktive ildsjæle. Frederiksberg er for mig landsbyen i storbyen.

Her på siden kan du læse om mig og om min politik. Hvis du har spørgsmål, idéer eller budskaber, du vil give videre, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg har mail: sihe01@frederiksberg.dk og telefon 29729656.

Jeg håber, du vil stemme personligt på mig den 21. november.

Følg mig og del gerne mine updates på facebook.com/sineheltberg eller på Twitter @sineheltberg – udover mit lokalpolitiske arbejde, er jeg folketingskandidat for Socialdemokratiet på Frederiksberg. Under taler kan du læse om mine landspolitiske holdninger og værdier.